Vat de essentie

 

Visual Harvesting legt de essentie vast

Dat werkt verhelderend: tijdens de sessie en nog lang erna

Je visuele samenvatting

We visualiseren de hoofdzaken van je meeting. Het resultaat?
Een beeld dat je voor altijd hebt.

 

Woorden vatten in beeld

 

Tijdens een meeting komt een woordenstroom op gang. De ene zegt dit, de andere dat. Maar woorden vervliegen. Je visual harvester vangt ze realtime en vereeuwigt ze in een over­zichtelijke tekening. Daarop zie je meteen de oogst van je sessie.

 

De hoofd­lijnen in beeld, de kern gedestilleerd, de essentie gevat. Wie na jouw meeting naar buiten stapt, weet perféct wat er gezegd werd.

 

Samenhang brengen

 

Wordt die woordenstroom in de lucht een beeldenstroom op papier? Nee: er is óverzicht. Je visual harvester is niet zomaar een tekenaar, maar een facilitator. Iemand met veel managementervaring. Die de kunst van het luisteren, samenvatten én tekenen in de vingers heeft.

 

Zij of hij denkt en schikt de beelden op papier – vliegensvlug. Zijn de deelnemers klaar? Dan is ook je tekening af.

 

Kleurrijk verhaal vertellen

 

Je visuele oogst is een blijvend verslag. ‘Oké, maar als ik gewoon een ‘verslag’ wil, kan ik ook een notulist inschakelen’. Wel, die bezorgt je een lange tekst. Achteraf zelf terug de verbanden leggen wordt een uitdaging … succes!

 

Ons verslag visualiseert alle inzichten logisch, in een kleurrijk verhaal. Een sterk instrument dat de informatie­doorstroming naar alle belanghebbenden onder­steunt: zij zijn meteen mee.

De essentie in beeld vatten? Vraag het aan Visual Harvesting.