Impact creëren

 

Visual Harvesting creëert een blijvend effect

Zo rendeert jouw tekening jaren later nóg

 

Je verhaal blijft plakken

Je visual harvester is geen artiest van dienst die even je sessie opleukt. Entertainment goed voor het moment zelf. Het is veel meer dan dat. Je krijgt een waardevol visueel verslag dat impact blijft genereren.

 

Een motiverende tekening aan de wand

 

De inzichten van je vergadering worden visueel geoogst op grote vellen papier. Veel van onze tekeningen hangen jaren lang in kantoren. Zo blijft je boodschap letterlijk plakken. Telkens als medewerkers er voorbij lopen, denken ze aan de verworven inzichten van weleer.

 

Zijn die gedateerd? Dan herinnert de tekening je eraan dat het tijd is voor actie. Een recent telefoon­tje ging zo: “Ik loop hier net voorbij het beeld dat ons beleid van 2011-2015 schetste. Het is nu 2018. Kom je een nieuw maken?”.

 

Alle beeldrechten voor u

 

De papieren versie van je visuele oogst is leuk – wegens ‘authentiek’. Maar die kan maar op één plaats hangen. Wil je jouw visuele oogst verspreiden? Geen probleem: je krijgt van ons ook de digitale beelden.

 

Die gebruik je waar je maar wilt. Stuur ze door naar alle deelnemers. Gebruik ze op je website, in bedrijfs­presentaties, in je personeelsblad, …

 

Of laat ze viraal gaan op de sociale media. Blijvende impact, zeiden we toch?

 

Naar de tijd van toen

 

Je investeert tijd, middelen en geld in je sessie. Logisch dat je er dan het maximum wilt uithalen. En dat lukt, dankzij de tekening die een mooie groepsherinnering vormt.

 

Zien zij hun visuele oogst? Dan stappen ze terug in de teletijdmachine, naar dat moment waarop het beeld gecreëerd werd. Zo zijn ze op slag weer gemotiveerd om eraan te werken.

 

Een tekening die blijvende impact creëert? Visual Harvesting ontwerpt ze voor u.