Mensen in beweging brengen

 

Visual Harvesting zet mensen in beweging

Tijdens je meeting en misschien nog belangrijker: ook daarna

Tijdens de sessie: alle tongen los

Visual Harvesting maakt de tongen los. Weg langdradige meetings, welkom levendigheid! Hoe dat komt? Drie redenen.

 

  1. Vatbaarheid

 

Wij brengen je verhaal helder in beeld, zelfs complexe strategische plannen. Abstracte woorden worden vertaald in concrete tekeningen. Dat maakt het vatbaar voor alle deelnemers. Net omdat ze het goed begrijpen, wil iedereen zijn zegje doen.

 

  1. Betrokkenheid

 

Deelnemers vinden het leuk om hun denk­werk tot leven te zien komen. De werkwijze moedigt aan om bij te dragen, want iedereen wil zijn input terugvinden in het eindresultaat.

 

  1. Creativiteit

 

Een tekening wordt een lanceerplatform waaruit ideeën en strategieën groeien. Ze toont verbanden die deelnemers normaal niet zien. Dat opent nieuwe deuren. Anders denken, originele mogelijkheden ontdekken, …? De creativiteit én de collectieve intelligentie van de groep scheren hoge toppen!

Na de sessie: alle handen in elkaar

Visual Harvesting zorgt ervoor dat mensen de handen in elkaar slaan. Gedaan met loze woorden, leve de echte daden!

 

DONE & TO DO

 

Gortdroge actieplannen, ellenlange to-dolijstjes, vergeelde memoblaadjes, … Vaak blijven ze dode letter. Logisch, want ze nodigen niet uit tot actie. Een visueel verslag doet dat wel. Deelnemers zien zwart op wit waar ze staan: wat hebben ze al gerealiseerd en … waar hebben ze nog werk aan de winkel?

 

Er samen voor gaan

 

Een tekening creëert verbondenheid: alle deelnemers voelen zich mede-eigenaar van de visuele oogst, dat schept een band. Gevolg: ze blijven er samen voor gaan, tot hun werk af is. En medewerkers die niet bij de sessie waren? Die zijn razendbenieuwd. Ze vragen hun collega’s uitleg: waarvoor staat dit, hoe zit dat, …? Kortom: de dialoog komt én blijft op gang, cruciaal om dingen gedaan te krijgen.

Een sessie die mensen beweegt? Visual Harvesting zorgt ervoor!