Inspiratiereis naar Barcelona

Laden workshops & opleidingen

« Alle workshops & opleidingen

Inspiratiereis naar Barcelona

8 mei | 20:00 - 11 mei | 15:00

Inspiratiereis naar Barcelona

Geef je creativiteit een fameuze boost. Doe eens iets compleet anders. Iets nieuws.
Stap uit je dagdagelijkse routine en omgeving. En uit die veilige (maar niet bijzonder inspirerende) comfortzone.

Ga mee op inspiratiereis naar Barcelona. In mei. Met ons.
We trekken naar de betoverende stad-aan-zee met haar fabelachtige architectuur, modernistische kunst en eigenzinnige inwoners.

We gaan er een injectie aan inspiratie halen waar we een jaar lang op kunnen teren. We vullen ons hoofd én ons schetsboek. En dat schetsboek wordt jouw geheime wapen: een bron van inspiratie waar je uit kunt blijven putten, een heel jaar lang en wellicht zelfs langer.

Stel je voor dat je bij elke nieuwe meeting die je moet opzetten of faciliteren, bij elke nieuwe presentatie, elke opleiding, elk nieuw project kunt teruggrijpen naar een bron van inspiratie met schetsen, lettertypes, iconen, vormen, kleuren en metaforen, …? In de stijl die jou typeert, die jou eigen is? En die nu ook in jouw vingers zit?

Dus, als jij ook …

 • een paar dagen wil ontsnappen aan je routine van elke dag
 • bakken aan inspiratie wil opdoen voor je dagelijkse praktijk
 • je teken-vaardigheden wil aanscherpen
 • je eigen stijl wil ontdekken en ontwikkelen
 • je drie dagen lang wil onderdompelen in één van de meest creatieve steden op deze aardbol samen met een groep gelijkgestemde enthousiastelingen
 • wil terugkomen met een goedgevuld schetsboek vol met ideeën en toepassingen … dan kan je met ons mee.

Praktisch

Wanneer

Van woensdag 8 mei 2019 tot zaterdag 11 mei 2019.
We beginnen met de kennismaking op woensdag om 20.00.
Op zaterdag zijn we tot 15.00 uur samen.

Waar

We komen samen op verschillende plekken in Barcelona, meestal centraal op en rond de Ramblas, Raval, Barri Gotic en El Born.

Aantal deelnemers

Minimum 6 – maxiumum 14.

Programma

Op woensdagavond komen we samen in Barcelona. We maken kennis bij een hapje en drankje en we halen meteen ons schetsboek en stiften boven. We warmen ons op met kleine tekenopdrachten.

De volgende dagen gaan we neuzen in musea, op ‘letterjacht’ door de straten, straatjutten langs de Ramblas of flaneren in Parc Guëll, onuitputtelijke bronnen van inspiratie.

Kortom: een boeiende queeste naar visuele toepassingen passend bij jouw uitdagingen. We zetten onze zintuigen open voor wat er op ons pad komt. ’s Avonds vergelijken we onze schetsen en notities bij een dieprood Rioja wijntje en een portie albondigas.

Programma op maat van je leerwensen

Na je inschrijving nemen we persoonlijk contact op, zodat we het programma optimaal kunnen afstemmen op jullie leerwensen. Zo wordt je schetsboek tijdens en na de reis een onmisbare metgezel.

Je investering

Deelname

975€ excl. 21% btw.

Met de kmo-portefeuille kan je als kleine en middelgrote onderneming of als vrij beroep inschrijven voor onze opleidingen met 30% tot 40% korting.

Inbegrepen

Welkomsdrankje en hapjes op 8 mei, lunch op 9-10 en 11 mei.

Niet inbegrepen

 • Vervoer van en naar Barcelona, overnachtingen
 • Avondmaaltijden op 9 en 10 mei
 • Andere persoonlijke kosten

Snel inschrijven loont

De snelle beslissers, die krijgen een fijn voor-pret-pakket bij inschrijving.
Speciaal om helemaal klaargestoomd te kunnen vertrekken op inspiratiereis voorzien we dan voor hen:

 • Steal Like An Artist, Austin Kleon
 • Steal Like An Artist Workbook, Austin Kleon
 • Schetsboek/werkboek voor op reis
 • Stiften voor sketchnotes

 

Als je je inschrijft voor 11/2/2019, krijg je het volledige bonuspakket (t.w.v. 75€). Daarna valt er om de twee dagen één item uit het bonuspakket weg. *Tik, Tak, Tik, Tak*

Begeleiders op deze inspiratiereis

Martine Vanremoortele

Met de oprichting van Visual Harvesting in 2009 gaf Martine een nieuwe wending aan haar loopbaan en werkt ze als graphic recorder en graphic facilitator voor vele bedrijven, organisaties en overheden in binnen- en buitenland.

Ondertussen hebben meer dan 750 mensen deelgenomen aan haar workshops, waar ze haar passie voor visueel denken deelt. Ze ondersteunt de deelnemers in hun zoektocht naar een eigen visuele aanpak en toepassingsgebieden.

Axelle Vanquaillie

Axelle Vanquaillie werkt sinds 10 jaar als Consultant, coach en trainer in diverse organisaties. In 2011 ontdekte ze de kracht van het visueel faciliteren en visueel coachen.

Sindsdien is het haar missie zoveel mogelijk mensen te inspireren om terug te tekenen en zo meer resultaat en plezier te halen uit hun werk.

Schrijf je in

Inschrijven - Inspiratietrip Barcelona
Bezig met versturen

De kleine lettertjes

 1. Deze reis kan pas doorgaan bij minimaal 6 deelnemers We bevestigen definitief of de inspiratiereis zal doorgaan op 28 februari.  Wacht dus best nog even voor je enthousiast vervoer en overnachtingen gaat boeken.
 2. Je inschrijving is definitief bij ontvangst van het volledige bedrag.
 3. Annuleren meer dan 45 dagen voor vertrek? Dan betalen we je het volledige bedrag min 15% kosten terug*. Je voorpretpakket mag wel houden. Later annuleren betekent het verlies van het deelnamegeld. We kunnen hier helaas geen uitzonderingen maken. Je kan wel iemand in je plaats laten deelnemen. (* te overleggen als je gebruik maakt van KMO-portefeuille)
 4. Er is geen terugbetaling als je later aankomt, de inspiratiereis eerder moet verlaten, of ervoor kiest niet mee te doen aan een bepaald programma-onderdeel.
 5. Visual Harvesting behoudt het recht de inspiratiereis 2019 te annuleren. In dat geval zal het gehele bedrag worden terugbetaald. Het voorpretpakket mag je dan wel houden.

Gegevens

Begin:
8 mei | 20:00
Einde:
11 mei | 15:00
workshops & opleidingen Categorieën:
,

Organisator

Visual Harvesting
Telefoon:
+32(0)3 293 26 79
Website:
www.visualharvesting.com

Locatie

Barcelona
BarcelonaSpanje + Google Maps