Opleidingen

Zet je woorden kracht bij met beelden die je zélf tekent. Zo breng je ideeën beter over en blijven ze langer hangen bij je toehoorders.

“Graag … maar ik kan niet tekenen.” Toch wel! Ook jij bezit het natuurlijke talent om je uit te drukken in beelden. Visual Harvesting maakt dat talent helemaal wakker tijdens een praktische opleiding. Je leert je ideeën visualiseren – dankzij inspirerende voorbeelden en uitdagende opdrachten. Na afloop gaat je naar huis met een tas vol flipcharts, schetsen en sjablonen waarmee je meteen aan de slag kunt.

Je bereidt je voor op kleurrijke en productieve meetings…je collega’s en deelnemers aan je bijeenkomsten en opleidingen zullen het zeker waarderen!

Meer informatie
Attachment-1
Visual Storytelling BBP - SSS

Je wil je een plan voorstellen, resultaten delen, aanzetten tot actie, een idee pitchen… Je opent je computer. Je begint snel aan een presentatie. PowerPoint is je beste vriend. Maar is dat wel zo?

Het is niet zo makkelijk om aandacht te trekken en te houden. Mensen zitten niet echt te wachten op alweer veel slides en bulletpoints. En jouw boodschap komt dikwijls niet tot zijn recht.

In deze workshop maken we samen van je boodschap een meeslepend verhaal en we kijken naar de beste vormen om dit bij jouw publiek te brengen.

Meer informatie
Untitled_Artwork

Intro  in visueel werken – ééndaagse training 8 februari 2018 en 16 april 2018

 

Verdieping in visueel werken met

 

  • FOCUS: coaching en bemiddeling met tekeningen – 5 maart 2018

Deze ééndaagse training focust op het tekenen zowel tijdens individuele coaching, teamcoaching als conflictbemiddeling.

Deze opleiding richt zich naar professionals met coaching en/of bemiddelingsvaardigheden.

 

  • FOCUS: Visueel faciliteren en trainen van groepen – 1 juni 2018

Deze ééndaagse training focust op de verschillende stijlen om training te geven en overleg te faciliteren op een visuele manier.

Deze opleiding richt zich naar professionals die ervaring hebben met het faciliteren en trainen van groepen.

Meer informatie

We organiseren ook lezingen, workshops en incompany opleidingen op maat.
Een plezierig programma dat ook ook zeer nuttig is.  Visual Harvesting bedenkt het voor u. Voor meer informatie, aarzel niet om ons te contacteren.