Ik heb eens gegoogled en er zijn wel meerdere bedrijven doen wat jullie doen. Waarom zou ik met jullie werken?

Goed dat je je huiswerk maakt – wij houden van kritische denkers!

Als je je research grondig doet, zal je algauw ontdekken dat wij pioniers zijn. Wij waren de eersten op de Belgische markt en kunnen ondertussen al bogen op meer dan 13 jaar ervaring. Niet dat dat wil zeggen dat we op onze lauweren rusten, wel integendeel: we blijven actief de innovatie opzoeken, we verfijnen constant onze technieken en verleggen constant de bakens.

In ons team zitten dan ook enkel ervaren mensen: je krijgt nooit een beginneling of een junior over de vloer. Doordat we kunnen rekenen op teamleden met elk hun eigen stijl, kennis en ervaring, kunnen we aan een haast oneindig spectrum van noden voldoen.

We gaan trouwens de wereld rond met pen en papier: we tekenen van België tot Dubai, van Sudan tot China en van de VS tot Vietnam.

Weet tenslotte dat professionaliteit en klantgerichtheid voor ons geen lege dozen of holle begrippen zijn. We gaan graag net dat tikkeltje verder om onze klanten te ontzorgen. Flexibiliteit is our middle name!

Je weet waar ons te vinden

Visual Harvesting
Dots & Tango bv
Victor Driessensstraat 46
2018 Antwerpen, België

+32 (0)495 27 05 98
info@visualharvesting.com

BTW: BE0538.987.923
GDPR & privacybeleid

Krijg een kitten in je mailbox

Schrijf je in en mis geen enkel nieuws uit de wereld van visualiseren. Bonus: je ontvangt een geïllustreerde kitten je je mailbox. Want wie houdt daar nu niet van?

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.