Live visueel verslag

MaAK EEN ONVERGETELIJKE INDRUK

Voorkom dat de inhoud van je bijeenkomst wordt vergeten.
Op locatie of online.
Versterk je hybride meetings.

Visueel verSLAG = HELDERE COMMUNICATIE

De voordelen van een live visueel verslag van je bijeenkomst

Wie na jouw meeting naar buiten stapt, weet perféct waarover het ging

 

Je verhaal blijft plakken

Mensen onthouden weinig van veel woorden, jargon of imposante slidedecks.
Wij brengen de hoofdlijnen in beeld, distilleren de kern, vatten de essentie. Een tekening maakt ingewikkelde onderwerpen gemakkelijker te begrijpen.

Een visueel verslag trekt aandacht en wordt sneller ‘gelezen’. Wie na jouw meeting naar buiten stapt, weet perféct waarover het ging.

Veel van onze tekeningen hangen jaren lang in kantoren. Zo blijft je verhaal letterlijk plakken. Telkens als medewerkers er voorbij lopen, denken ze aan de verworven inzichten van weleer.

 

Je betrekt iedereen

Een live verslag zien groeien betrekt de mensen in de meeting op een eenvoudige manier bij het onderwerp. Ze zien hoe presentaties, inzichten uit break-out sessies een plek krijgen op het papier, of in het digitaal getekende verslag.

Ze zien hun bijdrage verwerkt worden en waarderen de bijdragen van anderen. Een live verslag is een goede basis om de dialoog nadien verder te zetten.

En het zet aan tot actie

 

Jouw verhaal wordt verspreid

Na de sessie heb je onmiddellijk een inspirerend en tastbaar eindverslag om te verspreiden. Het is leuk. Mensen herkennen zichzelf, hun uitspraken en bijdrage op de tekening. Er worden foto’s gemaakt, en het kan op social media verschijnen.

Het  eindbeeld kan in zijn geheel of in delen verspreid worden via intranet, nieuwsbrieven, websites, sociale media, een bureaublad-achtergrond, in publicaties, op prentkaarten, op een koffiemok, …

Zo blijft waardevolle informatie verder leven

 

ontdek Hoe het werkt
Dit doet een visuele verslaggever

Héél groot op een muur, digitaal geprojecteerd met een beamer, panelen op posterformaat, zichtbaar in Zoom of Teams,….we kiezen die creatieve oplossing die het best bij je communicatiedoelstellingen past.

We luisteren aandachtig, verwerken wat we horen én geven de essentie weer. Deelnemers zien het beeld groeien. Inhoud krijgt vorm en kleur. Je krijgt een samenhangende tekening die de essentie vat. Je visuele oogst is een beeld dat je voor altijd hebt om (van) te houden én te delen.

Onze ‘visual harvesters’ zijn niet zomaar tekenaars. We hebben allemaal management-ervaring. En we hebben ook de kunst van het luisteren, samenvatten én tekenen in de vingers. We denken en schikken de inhoud– vliegensvlug. Zijn de deelnemers klaar? Dan is ook je tekening af.

We maken live visuele verslagen in het Nederlands, Engels en Frans. Omdat we met een team werken is er altijd een ervaren ‘visual harvester’ beschikbaar om je strategische meetings, participatieve events, workshops, vergaderingen en congressen visueel te vast te leggen.

We werken online of op locatie in binnen- en buitenland. Zo hadden we al opdrachten in Parijs, Londen, Amsterdam én ook Dubai, Istanbul, Marrakesh, New York, Orlando, Florida, Johannesburg, Shenzhen, Vietnam, …

 

Bespreek je idee met ons

Psst we doen dit al sinds 2009

Live visueel verslag in actie

 

 

Je weet waar ons te vinden

Visual Harvesting
Dots & Tango bv
Victor Driessensstraat 46
2018 Antwerpen, België

+32 (0)495 27 05 98
info@visualharvesting.com

BTW: BE0538.987.923
GDPR & privacybeleid

Krijg een kitten in je mailbox

Schrijf je in en mis geen enkel nieuws uit de wereld van visualiseren. Bonus: je ontvangt een geïllustreerde kitten je je mailbox. Want wie houdt daar nu niet van?

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.