Over ons

 

Martine Vanremoortele

 

 

Toen Martine in 2009 ‘Visual Harvesting’ oprichtte had ze al haar strepen verdiend in de wereld van de communicatie, marketing en kwaliteitsmanagement, waar ze de taal van organisaties, bedrijven en bedrijfsprocessen door en door leerde kennen. Nu kan ze al deze kennis en inzichten combineren met haar creatieve talenten en haar vermogen om snel en accuraat te analyseren, conceptualiseren, noteren en visualiseren.

Martine is een veelgevraagd facilitator, een trainer die met oneindig veel inzet, passie en plezier haar kunnen deelt, een ondersteunende, krachtige en professionele sparring partner voor andere facilitators en een gepassioneerd ondernemer met een non-conformistische en nieuwsgierige inborst, steeds op zoek naar de volgende opportuniteit om – samen met haar klanten en collega’s – te groeien in wat ze doet.

Martine kan ook rekenen op een groeiend team van Visual Harvesters, elk met hun eigen sterke punten en kwaliteiten. Ze streeft ernaar om voor elke opdracht en elke klant de perfecte match te vinden, zodat de grootst mogelijke meerwaarde wordt gecreëerd.

Axelle Vanquaillie

 

Axelle is een beetje ontspoord. Ze startte haar loopbaan als sociaal verpleegkundige en evolueerde verrassend tot een strategisch tekenaar. Ze luistert, denkt mee en visualiseert de strategie van een bedrijf in een tekening die engageert, inspireert, focus brengt en communiceert.

Onder het motto ‘hoe uitdagender, hoe liever’, vertaalt Axelle organisatieverhalen en strategie naar tekeningen die in één oogopslag verhelderen.

Haar missie? Tekeningen aan de macht helpen in elke organisatie om op die manier succesvol te ondernemen en te innoveren.

Het gaat verder dan tekenen alleen. Vanuit haar ervaringen in strategie, HR en communicatie, denkt Axelle creatief mee, op zoek naar een werkvorm die de beoogde resultaten oplevert. Ook als dit betekent dat er helemaal geen tekening nodig is.

 

Kristof Braekeleire

 

 

Van kinds af aan wilde Kristof striptekenaar worden, maar ergens onderweg geraakte hij verstrikt in de technologie sector, waar hij 20 jaar van zijn tijd spendeerde.

Op een dag stootte hij op een team van mensen dat klanten hielp met hun strategische vraagstukken door op de muur te tekenen.

Hij besloot dat team te vervoegen en ontwikkelde zo zijn grafische facilitatie vaardigheden.

Kristof is een in Silicon Valley opgeleide visual facilitator met 20 jaar ervaring in technologie & business transformatie.

Hij hielp tal van bedrijfsleiders en beslissingsnemers met het bouwen van visie en aangepaste strategieën, vaak rond digitalisering, innovatie en culturele verandering.

Iris Maertens

 

Iris mocht tijdens haar jeugd haar creativiteit de vrije loop laten gaan aan de tekentafel. Haar focus op tekenen nam toe toen ze studeerde aan het Koninklijk Atheneum voor Schone Kunsten en later terwijl ze een MFA (Master of Fine Arts) in Grafisch Ontwerp behaalde.

Iris begon te werken in NGO’s en trachtte de meest effectieve technieken te ontwikkelen om mindsets en gedrag te veranderen.

In haar werk als communicatiecoördinator voor Greenpeace International raakte ze gefascineerd door de kracht van storytelling in het creëren van emotieve campagnes en hoe illustraties die verhalen tot leven kunnen brengen.

Ze werkt voor een reeks organisaties en doelen in verschillende stijlen, zowel digitaal als aan de tekentafel.

 

Jolijn De Geest

 

 

Jolijn is Management Assistant bij Visual Harvesting.

Ze helpt je graag verder als je vragen hebt over de beschikbaarheid van onze graphic recorders, over offertes, onze boekhouding, onze opleidingen of als je meer wil weten over de praktisch lopende zaken of met andere vragen zit.

Veel kans dus dat je Jolijn aan de telefoon krijgt of een mail van haar in je mailbox als je contact met ons opneemt.

Jolijn heeft een ruime ervaring in all-round administratie & office management. Ze werkte als regie- en productie assistente bij Één en deed daarna meer dan 15 jaar ervaring op als projectorganisator en office manager bij verschillende organisaties.

Je weet waar ons te vinden

Visual Harvesting
Dots & Tango bv
Victor Driessensstraat 46
2018 Antwerpen, België

+32 (0)495 27 05 98
info@visualharvesting.com

BTW: BE0538.987.923
GDPR & privacybeleid

Krijg een kitten in je mailbox

Schrijf je in en mis geen enkel nieuws uit de wereld van visualiseren. Bonus: je ontvangt een geïllustreerde kitten je je mailbox. Want wie houdt daar nu niet van?

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.