Laden Workshops & opleidingen
  • Dit evenement is voorbij.

Stille dag

1 dag workshop

29/12/2022
Atelier-café Who’s afraid of red, yellow and blue
Koolkaai 3 - 2000 Antwerpen

Tussen kerst en nieuw,
Een bijzondere dag,
Om stil te staan en tijd te maken voor
jezelf, je wensen en dromen voor 2023.

Na de drukke Kerstdagen gevuld met ontmoetingen, familie, feesten… en net een paar dagen voor het nieuwe jaar kan beginnen, kies je voor een dag van stilstaan en reflectie.

De Stille Dag is ondertussen een traditie geworden waar veel mensen elk jaar weer naar uitkijken, vandaar dat we op vraag – na een paar jaartjes er tussenuit – opnieuw een Stille Dag organiseren.

Schrijf je in

Terugblikken en vooruitkijken

Op het programma van deze ‘stille dag’: stilstaan, terugblikken en vooruitkijken, dagboek schrijven, waarderen van 2022, vanuit die kracht een hele dag in stilte bezig zijn met intenties, wensen en dromen voor 2023. Iedereen creëert een persoonlijk vision board.

Je krijgt een werkboekje zodat je het voorbije jaar de revue kan laten passeren. Je vat 2022 samen, sluit af en zet je intenties voor 2023. Wat mag ontstaan? Waar wil je meer van? Wat wil je creëren?

Vision board of schilderij

Je zet je intenties om in een vision board. De werkwijze is gebaseerd op het boek: Visioning: Ten Steps to Designing the Life of Your Dreams van Lucia Capacchione. Kies je liever een andere artistiek vorm…dat kan zeker. Het hele kunstenaarsatelier is beschikbaar en je kan gebruik maken van alle materialen (stiften, houtskool, pastel, inkt, bister, verschillende soorten papier, verf, schildersdoek,….) om jouw beeld voor 2023 artistiek vorm te geven.

Het heeft iets magisch als je in alle stilte, samen met anderen je intenties en dromen in beeld brengt.

Aan het einde van de dag ga je naar huis met jouw ingelijste vision board of andere artistieke uitwerking, klaar om op een goed zichtbare plaats te hangen… en de kracht van het visualiseren zijn werk te laten doen.

 

 

Praktisch

Wanneer?

Donderdag 29 december 2022 van 9u30 tot +/- 17uur

Programma

09u30 – 10u00: kennismaking

10u00 – 12u00: Kijk terug, droom, wens, kies een intentie

12u00 – 13u00: lunch

13u00 – 16u00: vision board / schilderij

16u00 – 17u00: tentoonstelling + drink

Waar?

Atelier-café Who’s afraid of red, yellow and blue

Koolkaai 3, 2000 Antwerp

https://whosafraid.be

Wat krijg je?

Je gaat aan de slag met een werkboek en we zorgen voor een mooie lijst voor je vision board.

Meebrengen?

Je hoeft niets mee te brengen, je kan gebruik maken van alle materialen in het atelier. Meer hierover in de bevestigingsmail.

Eten & drinken

Wij zorgen de hele dag voor koffie, thee, frisdranken…, ’s middags is er warme soep en een lekkere verrassende lunch.  En natuurlijk vieren we aan het einde van de dag onze intenties met een glaasje bubbels.

Deelnameprijs

106,61€ + 21% btw = 129€ btw incl.

Tot dan!
Martine & Nena

JE FACILITATOR

Ik ben Martine, oprichter van Visual Harvesting.

Sinds 2009 werk ik als graphic recorder en graphic facilitator voor bedrijven, organisaties en overheden, in binnen- én buitenland.

Daarnaast deel ik mijn passie voor visueel denken ook tijdens opleidingen en workshops. Als trainer stimuleer ik de deelnemers in hun zoektocht naar een eigen visuele aanpak en toepassingsgebieden, zowel met analoge als digitale tools.  Dat heel wat van mijn deelnemers visualiseren dagelijks inzetten en sommigen zelfs zelf een praktijk rond visueel werken uitbouwden, maakt me dan ook fier.

MARTINE VANREMOORTELE

JE 2de FACILITATOR

Ik ben Nena, oprichter van Atelier-café Who’s afraid of red, yellow en blue.

Al van jongs af aan ben ik gebeten door kunst en in het hoger onderwijs koos ik om master te worden in de schilderkunst. Anderen met kunst in aanraking brengen en de passie rondom kunst doorgeven en doe ik nog steeds met heel mijn hart. 

Ik werd creatief ondernemer en startte met Atelier-Café Who’s afraid of Red, Yellow & Blue in Antwerpen, om zo het sociale met het creatieve te verbinden. Om zo mensen in aanraking te brengen met creativiteit en hen het plezier dat daaruit voortvloeit te laten ontdekken. Dit kan nergens beter dan in een eetcafé waar je iets lekker kan eten en drinken maar vooral gezellig samen kan zijn, niet? 

NENA

Schrijf je in voor

Stille dag

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Ik schrijf graag in voor*
Facturatieadres*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Je weet waar ons te vinden

Visual Harvesting
Dots & Tango bv
Victor Driessensstraat 46
2018 Antwerpen, België

+32 (0)495 27 05 98
info@visualharvesting.com

BTW: BE0538.987.923
GDPR & privacybeleid

Krijg een kitten in je mailbox

Schrijf je in en mis geen enkel nieuws uit de wereld van visualiseren. Bonus: je ontvangt een geïllustreerde kitten je je mailbox. Want wie houdt daar nu niet van?

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.